Steven harks is geboren op 10 augustus 1994 in Veghel.

 

Hij was al aan het zingen, Toen hij nog maar net kon lopen. Als men vroeg: "Steven wat wil jij later worden?" antwoordde hij: "Ik wil zanger worden.” Steeds heeft hij het weer over zijn grote voorbeeld danny de munk. Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij altijd voorop in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Na verschillende optredens zoals bij funpop 2013, Typisch Talent waarbij hij 4e werd. 30 mei 2013 was een spannende dag voor hem. Steven´s eerste single kwam uit met de titel "ik wou dat je mij nu zag" waar ook een videoclip bij gemaakt is. Daarna liet hij zijn stemmetje overal horen o.a. fun pop, audities en hij zegt dat er nog een fan dag zal gaan plaats vinden .

Steven doet nu mee aan de voor ronde van the voice of waalre. Waar ook zijn vader aan mee doet.

Dus echt een vader zoon strijd moet het gaan worden zegt hij, wie er gaat winnen daar denken ze nog niet over na. Maar Steven zegt ik denk dat we allebei wel ver zullen komen, Steven mocht ook op funpop op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Xander de Buisonjé , frans duits, lange frans. Hij kon niet geloven dat hij als jongen van 18 jaar daar mocht staan. Iedereen die over Steven hoorde praten vind het geweldig dat zo’n jongen als Steven op een groot podium nu al zijn mannetje staat.

De eerste single “ik wou dat je mij nu zag” gaat over een meisje waar je veel plezier aan beleefd. Maar als de meisje ouder wordt, krijgen ze ruzie en gaan ze uit elkaar. De tweede single “ben ik nog mee bezig zegt Steven”. Steven heeft ook een eigen droom, want hij zou heel graag samen met een bekende zanger een single op willen nemen. Of dit ooit uit zal komen voor steven dat weet ik niet, maar inmiddels zijn tv de but bij het tv programma niks te gek is zijn wens eindelijk uit gekomen hij heeft een nummer op genomen in de studio met Django wagner.

Steven´s ouders vinden het heel leuk dat hij zingt en ze helpen steven ook met ondersteunen waar mee ze kunnen. Hij zegt dat ze zelf ook een beetje muzikaal zijn maar hij denk dat hij het talent toch van zijn vader heeft. Steven´s droom is om artiest te worden. Hij volgt hiervoor zanglessen en bekwaamt zich in zangtechnieken en hij zou heel graag met een Nederlandse zanger een single willen opnemen zo als u al zag, maar eindelijk is zijn droom in vervulling gegaan danks zij Django wagner en niks te gek

Op een dag kwam Steven harks in contact met matt jaxxon,

hij zei tegen Steven als de studio klaar is, gaan wij een mooie tekst schrijven voor jou en mag je deze in komen zingen in de studio,en zo om een nieuw nummer te maken, steven vond dit helemaal geweldig.

en wat Steven als zanger nog allemaal zal gaan doen, weet hij nog niet.

hij zegt dat dat voor hem ook een verrassing zal zijn wat er nog gaat komen,

en gewoon rustig moet afwachten wat er nog komt.

hij hoopt nog wel op een leuke fandag, samen met Django wagner en nog vele andere artiesten. Een paar maande later heeft Zanger-steven weer een nieuw nummer opgenomen in Rotterdam, kom ga mee, is de hit.

het is echt een carnaval kraker van 2014 meer dan 2000 keer bekeken op youtube.

en de voor ronde van funpop komt er weer aan, en natuurlijk gaat steven mee doen

en kijken hoe ver die het gaat schoppen en of die de finale haalt. net als vorig jaar

we gaan vast weer meer horen van Zanger-Steven

 

je kunt Steven natuurlijk ook boeken,

zangersteven@live.nl

of 0681055668

Categorie:

Artiesten

Artiestgroep:

Zangersteven